Igalban a programoknak sem vagyunk híján! A családi pihenést nem csak az egyedülálló gyógyvíz, és az erre épült gyógyfürdő szolgálja, hanem az évente hagyományosan megrendezésre kerülő rendezvények és a számtalan aktív időtöltési lehetőség is, a kultúra szerelmeseit pedig a 2011-ben felújított Művelődési Ház időszakos kiállításaira invitáljuk.


Tavasz
Harsogó színek, virágillat és megújulás...
Ha tavasszal jár nálunk, családi és gyermekprogramokkal várjuk a fürdő területén, ha kettesben érkezik, Valentin napi ajánlattal kényeztetjük Önt és Kedvesét.
 

Nyár
Hűsítő víz, nevetés, vidámság...
A nyár hol is érhetne minket, mint a vízparton - Igalban pedig a medenceparton! Fürdőzés előtt vagy után ne hagyja ki a vízisport bemutatókat, a koncerteket, a családi programokat vagy az ízletes élményeket kínáló hagyományos igali tökfesztivált!
Különleges ajánlatunk: Ha már volt nálunk, akkor azért, ha még nem vett részt rajta, akkor azért érdemes ellátogatni a Fürdőnapokra! Visszatérő programjaink: koncertek neves fellépők közreműködésével, táncbemutatók, vizivetélkedők, tüzijáték, utcabál, megannyi medenceparti élmény, emellett a legkisebbeket bábszínház és gyermekjátszótér várja.
 

Ősz
Gyümölcsszüret, töklámpás...
Tudta-e, hogy nálunk is terem szőlő? Nem is akármilyen! Ha szeretné megkóstolni, milyen is nálunk a must, jöjjön el a szüreti felvonulásra, és mulasson velünk Igal valamelyik jó hangulatú, hajnalig tartó bálján! Ne feledje, a fürdő egész évben várja!
 

Tél
Zúzmarás hideg, meleg fürdő... 
Advent idején meghitt programmal készülünk az évvégi ünnepekre, koncertekkel hangolódunk rá az új esztendőre, és Szilveszterkor óriási bulit tartunk! A fürdő kényeztető, testet-lelket átmelengető szolgáltatásokkal várja vendégeit.
 
 
Igal egész évben várja Önt és Családját!
Keresés
Webkamera
Webcam
Hőforrás Camping