2016. július 25.
Az Igali-Gyógyfürdő idén is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség országos kezdeményezéséhez, a Strandok Éjszakájához. A fürdő július 29-én (pénteken) meghosszabbított nyitva tartással, reggel kilenc órától éjfélig várja a vendégeket. Erre az alkalomra egy igazán különleges esti műsorral is készülünk, hiszen az Igali fürdőben eddig még nem látott Lézershow-val egybekötött fényszínházzal várjuk a majd a fürdőzőket ezen a napon.
2016. július 15.
Kempingezz egész nyáron extra kedvezményes áron az Igali Hőforrás Kempingben és élvezd a közvetlen átjárással elérhető Európa hírű Igali-Gyógyfürdő szolgáltatásait!
2016. július 14.
Július utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre az I. Igali Beach Bajnokság, melynek az Igali-Gyógyfürdő homokos sportpályái adnak helyet.
2016. július 14.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az immár hagyományosan megrendezésre kerülő igali Tökfesztiválon illetve Nemzetközi Huszártalálkozón.

2016. június 20.
Az idei nyár legnagyobb igali bulija téged is vár. 2016-ban, július 8-9. között újra megrendezésre kerülnek az IGALI FÜRDŐ NAPOK! Színes színpadi programok (sztárfellépők, tánc-divatbemutató) vizes vetélkedők a fürdőben, vidámpark (dodzsem, kisvasút, céllövölde, ugrálóvárak, jumping stb.)
2016. június 19.
Ezen az estén igazi latin stranddá változik az Igali fürdő, hiszen 21:00 órától egy hamisítatlan Reinas del Ritmo & Live Conga Show veszi kezdetét.
2016. június 19.
Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy DR. KENÉZ ISTVÁN FOGÁSZATI RENDELÉSE ÁTMENETILEG SZÜNETEL.
2016. június 5.
Somogy önkéntes tűzoltó egyesületeinek megyei tűzoltóversenye igazi izgalmakat tartogatott mind a versenyzőknek, mind a kíváncsi közönségnek. A Szőkedencsen megrendezett megyei versenyen az igaliak 9 csapat közül az előkelő harmadik helyet szerezték meg, melyhez ezúton is szívből gratulálunk a csapatnak.
Keresés
Webkamera
Webcam
Időjárás
Hirdetés
Pek-Snack Kft.