2015. október 8.
Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt és felvonulót a 2015. október 10-én, megrendezésre kerülő hagyományőrző szüreti felvonulásunkra.
2015. szeptember 19.
A Magyar Turizmus Zrt. kezdeményezésére, a turizmusban dolgozók és a turisták 2011-ben ünnepelték meg hazánkban első alkalommal a Turizmus Világnapját. A cél a turisztikai szakma és a hazai lakosság figyelmének felhívása a vendégszeretet, a vendégbarát viselkedés jelentőségére, a folyamatos szemléletformálás szükségességére.
2015. szeptember 2.
Európai Uniós pályázatból felújításra kerül a háziorvosi rendelő és a védőnői szolgálat is Igalban. Igal Város Önkormányzata a Dél-Dunántúli Operatív program támogatásával kezdte meg az egészségügyi alapellátás feltételeinek javítását 2015. május 12-én.
2015. augusztus 16.
Hagyományteremtő céllal, idén első alkalommal kerül megrendezésre Igalban a Nemzetközi Huszártalálkozó. Az egész napos programra több szomszédos országból érkeznek huszárok, akik között megtalálhatóak lesznek gyalogos illetve lovas huszárok is.
2015. augusztus 11.
Az augusztusi hosszú hétvégén igazi fesztiváli hangulattal és rengeteg programmal várunk Benneteket!Színes színpadi programokkal (sztárfellépők, gyermek műsorok) vizes vetélkedőkkel és sok-sok meglepetéssel készülünk nektek. A fesztivál ideje alatt minden korosztály számára kínálunk tartalmas programot ezzel téve teljessé az igali kikapcsolódást!

2015. augusztus 2.
Amikor lemegy a nap, nálunk felgyúlnak a fények. Ezen a napon reggel 9-től este 24:00 óráig, meghosszabbított nyitva tartással, 21:00 órától pedig egy igazán látványos Arab-hastáncos show műsorral várunk Benneteket!
2015. július 27.
Fürdés a csillagok alatt? Igen, ez nálunk most lehetséges lesz!Az Igali-Gyógyfürdő is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség országos rendezvényéhez, a Strandok Éjszakájához.
2015. július 22.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a VOX UNITATIS kamarakórus hangversenyére, ami július 25-én (szombat), 19:00 órakor a szőlőhegyi Szent Donát Kápolna előtt kerül megrendezésre.
Keresés
 
Hirdetés
Pek-Snack Kft.