2016. szeptember 16.
Örömmel értesítjük kedves vendégeinket, hogy szeptember 26-án (hétfőn) elkezdődik fürdőnk garanciális problémáinak kijavítása. A ZÁÉV Zrt. (mint korábbi kivitelező) első körben a szauna-világban található, majd a férfi illetve a női öltözőkben lévő zuhanyzókat alakítja át. A szauna-világ és az egyes öltözők a munkálatok idejére (ami területenként körülbelül 1,5 -2 hetet vesz igénybe) szakaszosan le lesznek zárva! A problémamentes öltözést és zuhanyzást természetesen ezen időszak alatt is biztosítjuk vendégeink részére. A felújítás során tapasztalt esetleges kellemetlenségekért
elnézésüket kérjük.

Fürdőnk a garanciális felújítások teljes időtartama alatt kedvezményes kezelésárakkal kedveskedik a vendégeknek, ezzel is megköszönve a türelmüket.
2016. szeptember 2.
Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt és felvonulót a 2016. szeptember 24-én, szombaton délután 13:30 órakor kezdődő hagyományőrző szüreti felvonulásunkra majd az azt követő Szüreti Bálra.
2016. szeptember 1.
Idén első alkalommal, hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre az Igali OktóberFest.
2016. augusztus 11.
Színes színpadi programok, tánc és sportbemutatók, gyermekműsorok, éjszakai fürdőzés, medencékből nézhető tűzijáték, buborék show illetve zenés fürdőzés várja a vendégeket ezen a hétvégén.
2016. július 15.
A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítjuk főszezoni akciónkat 2016. szeptember 30-ig! Kempingezz extra kedvezményes áron az Igali Hőforrás Kempingben és élvezd a közvetlen átjárással elérhető Európa hírű Igali-Gyógyfürdő szolgáltatásait!
2016. július 14.
Július utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre az I. Igali Beach Bajnokság, melynek az Igali-Gyógyfürdő homokos sportpályái adnak helyet.
2016. július 14.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az immár hagyományosan megrendezésre kerülő igali Tökfesztiválon illetve Nemzetközi Huszártalálkozón.

2016. június 20.
Az idei nyár legnagyobb igali bulija téged is vár. 2016-ban, július 8-9. között újra megrendezésre kerülnek az IGALI FÜRDŐ NAPOK! Színes színpadi programok (sztárfellépők, tánc-divatbemutató) vizes vetélkedők a fürdőben, vidámpark (dodzsem, kisvasút, céllövölde, ugrálóvárak, jumping stb.)
Keresés
Webkamera
Webcam
Időjárás
Hirdetés
Pek-Snack Kft.