2014. július 17.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk július 26-án (szombaton), a fürdő parkolójában megrendezésre kerülő Anna napi Tökös búcsúban.
2014. július 7.
Tisztelt Ingatlan Tulajdonosok!

Értesítjük Önöket, hogy Igal Város területén a lomtalanítás időpontja 2014. július 14-én (hétfőn) lesz reggel 6 órától.
MEGHÍVÓ – Trianon emléknap
2014. május 27.
Igal Város Önkormányzat Képviselő-testülete tisztelettel meghívja Önt a 2014. június 4-én, 10-órakor tartandó megemlékezésre, melynek helyszíne a Művelődési ház. A Nemzeti Összetartozás napja!

Emlékezzünk együtt!
2014. május 9.
Értesítjük a Tisztelt Híveket, valamint a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az Önkormányzat vallásturisztikai pályázatának építési munkálatai során a kivitelező ZÁÉV Zrt. elkészült a Szent Anna Templom tornyának rekonstrukciójával. Elérkezett végre a pillanat, hogy néhány év várakozás után újra legyen torony templomunkon. Az új réztorony jövő hétfőn (2014.05.12.) kerül fel a helyére egy óriás daru segítségével.
Az eseményről a Somogy Televízió fog beszámolni, és ennek kapcsán örömmel vettük Bekes József Úr felajánlását: "Egy szép, értékes, 85 éves, Káldy-féle képes bibliát a torony deszkái közé helyezünk el, becsomagolva."
Aki nevét meg akarja örökíteni, az beleírhatja az utókor számára - várjuk hétfőn reggel 8 és 9 óra között a Művelődési Háznál, mivel a Templom és környéke építési terület.

Tisztelettel:
Igal Város Önkormányzat Képviselő-testületének nevében

Obbás Gyula polgármester
2014. május 5.
Somogy Megyei Kormányhivatal Kaposvári Járási Hivatala

Cím: 7400 Kaposvár, Kossuth tér 1. szám
tel: 82/501-501
fax: 82/501-510
e-mail: hivatal@kaposvar.gov.hu
Hirdetmény - Szentmise helyszínváltozás
2014. március 28.
Ezúton is értesítjük a Tisztelt Híveket, hogy az ezen a hétvégén, április 5-én, szombaton 18 órakor és az április 6-án, vasárnap 9 órakor tartandó Szentmisék helyszíne is a művelődési ház nagyterme lesz. Az azt követő, Virágvasárnappal kezdődő Nagyhét liturgikus programjairól is hamarosan bővebb információval szolgálunk. Római Katolikus Egyházközség, Igal
2014. március 28.
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt/nevezőt az idén VI. alkalommal megrendezésre kerülő Igali Bor és Pálinkaversenyre!
Március 22-e a Víz Világnapja
2014. március 18.
"Egy indián mítosz szerint minden ember számára egy forrásból fakad az élet vize, de minden népnek más és más edénye van, amivel a forrásból vizet merít magának. A legszebb Grimm-mesék egyikében a beteg, öreg király legkedvesebb fia a szeretet erejével győzi le a csodatévő vizet őrző sárkányt, hogy megmentse a haldokló apját. János vitéz a tündérek tavába dobja hosszú útján őrzött rózsáját, amelyből szerelmes Iluskája támad fel." Igalnak is a gyógyvíz a kincse...

Március 22-én ünnepeld Igalban a Víz Világnapját, a fürdő ezen a napon 22:00 óráig tart nyitva!
Keresés
Időjárás
Hirdetés
Pek-Snack Kft.